flytte i hus

3 år siden |  0 comments  |  Livsstil

Der er rigtig mange gode ting ved at bo i byen. Hvis du får lyst til en cola kl 22:00 en onsdag aften, ligger kiosken eller det lokale supermarked med åbent til midnat lidt rundt om hjørnet. Det samme gør studie, arbejde, bageren, tøjforretningen og dine venner. Det er her, i byen, de fleste ting sker og der er en diversitet i typen af mennesker der gør hverdagen spændende og farverig. Desværre bliver det også bare dyrere og dyrere at bo i byen og dette i takt med at det også bliver mere og mere populært.
På trods af alle de gode ting byen har at tilbyde, kan der være rigtig store og gode fordele ved at skifte lejligheden ud med hus.

Flyt i hus og spar penge


En af de største fordele er unægteligt den økonomiske. Det koster kassen at bo centralt i byen og mange betaler mange tusinder kroner om måneden i husleje.
Selvfølgelig er det ikke billigt i sig selv at bo i hus, men da disse ofte ligger længere væk fra byen og “alt det spændende”, falder priserne. Er man altså tilbøjelig til at flytte lidt væk fra centrum og ud hvor man hilser godmorgen til sin nabo og har et stenkast til skov og mark, er der mange penge at hente hjem.
business.dk kan du læse mere om de økonomiske fordele der er ved at flytte i hus. Det kan ofte være svært at overskue selv da der er mange og store tal involveret, og det kan derfor være behjælpeligt, at få hjælp af en rådgiver der har forstand på markedet. På colliers.com kan du få rådgivning hvis du har et firma og står og mangler en erhvervsejendom.

Også for unge er der mulighed for at bo i hus


Tendensen har længe været, at de unge foretrækker byen, mens det først er senere når de får børn, at de flytter i hus - hvad end om det er udenfor- eller inde i byen. Det behøver dog ikke at være sådan og det ser også ud til at der er ved at ske en lille stigning i antallet af yngre mennesker der bor i huse. Dette skyldes bl.a., at der findes mange store ejendomme hvor flere unge kan have hver deres værelse, men være fælles om køkken, bad og stue. Ejendommene bruges altså som kollektiver og det ses også at flere mindre familier foretrækker at dele bolig.

Selvom byen har mange flotte bygninger og spændende kunst at byde på, er der unægteligt noget så dejligt, som at træde ud i sin egen have i hjemmefutter en tidlig morgen med morgenkaffen i hånden og fuglesang i ørene. Med en have har du mulighed for at plante smukke blomster, plante træer og så din egen urtehave med grøntsager til middagen. Hos Plantorama har de et stort udbud af planter og blomster - klar til at komme i jorden i din nye have ud for din nye bolig.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

jordbaershake

Find godt supplement til mad og shake

Alle kender det. Det er eftermiddag og det har været en lang dag. Man fik frokost ved 12-tiden og nu er klokken 17 og aftensmaden føles fortsat lang tid væk. Man går forbi kiosker, supermarkeder og andre steder med slik og chips, og man bliver friste...

Read More

5 Hovedtelefoner med god lyd

Et par gode hovedtelefoner med god lyd, er en fryd for enhver musikelsker. I denne artikel vil jeg gennem få fem sikre valg, hvor lyden er i højsædet. Vi vil se på pris, kvalitet og ikke mindst, hvad der gør de enkelte hovedtelefoner specielle. Bose...

Read More

Herreure og ure til kvinder

Selvom der stadig langt hen af vejen er stor forskel på mænd og kvinder, så er grænserne mange steder flydende. Især når det kommer til sko, tøj og accessories. En pige kan lige så vel gå i jeans, t-shirts og sneakers, som en fyr og en fyr kan lig...

Read More