2 år siden |  0 comments  |  Nye Indlæg

Vi kan alle genkende os selv i en situation, hvor store tunge genstande skal løftes. Det er fysisk krævende. Det kan kræve en del veltrænede muskler og viden om hvordan man bedst – uden at skade sig selv kan løfte tunge ting. En eller flere hjælpende hånd tages imod – men har du overvejet et løftebord?

Et løftebord kan være et udmærket redskab og håndværk til at løfte ting og flytte ting rundt med.

Vi kan alle også arbejdspladser, hvor man har siddet sig fast i en særlig position. Ømme muskler og trætte krop. Der er bare nogle jobbe der ikke er så fysiske, der er jobs der kræver en siddende position. Der er arbejde der kræver at man står fysisk ved en skærm og udføre diverse kontor arbejde. Det kan være irriterende at kun at skulle sidde. Hvorfor ikke stå oppe foran skærmen? Men hvordan skulle det også lade sig gøre – fordi bordet vil jo komme til at have en højde som nu man ikke kan bruge… Har du overvejet et løftebord?

Et løftebord vil gavne dig og din virksomhed. Et løftebord vil give dine medarbejdere optimale arbejdsbetingelser med korrekt arbejdshøjde! Dine medarbejdere vil således undgå de gentagne tunge løft og nedslidning af kroppen – som medfølger. En virksomhed med glade og tilfredse medarbejdere vil uanset hvordan man vender og drejer det – give mindre sygedage og dette vil jo forbedre produktiviteten, det vil forbedre konkurrenceevnen og det vil forbedre økonomien i sidste ende.

Husk også løftebordsvogne


Noget der klart kan anbefales, når man køber eller måske i forvejen ejer et løftebord er løftebordsvogne. Løftebordsvogne kan have en løftekapacitet helt fra 150 kg til 1.000 kg – det er meget sådan en vogn kan løfte.

Mange virksomheder kan benytte sig af sådan en løftebordsvogn – især industrien men også produktionsvirksomheder. Tænk på arbejdspladser som lager, hospitaler og værksteder – disse er kun nogle få eksempler på, hvor løftebordsvogne kan anvendes.

Det mest interessant for virksomheder er nok om man kan få løfteborde og løftebordsvogne lige til ens egne behov. Det skal matche med målene og være i overensstemmelse med hvad produktet skal bruges til. For eksempel, hvis man ønsker et løftebordsvogn der kan ”vippe” godset til en bestemt position – så skal man nok overveje at købe et løftebordsvogn med en tilt. Eller hvis man ønsker en let betjening for ens medarbejdere, så bør man nok overveje løftebordsvogne der er elektriske. Eller hvis man vil have noget der kan bruges til lidt af hvert, så bør man måske overveje den mest traditionelle løftebordsvogns type, som opfylder de flestes krav og forventninger – den manuelle.

I en tid hvor alt skal være specielt og unikt for den enkelte, kan man også designe sin egen løftebordsvogn. Tænk et skræddersyet løftebord og løftebordsvogn – det matcher dine ønsker og behov. Et løftebord og løftebordsvogne, kan i sidste ende gøre dig rigere både materielt men også give dig gladere medarbejder. Kan en leder ønske sig mere?
[caption id="attachment_21196" align="aligncenter" width="637"] der findes en nemmere måde[/caption]

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

De største sportshøjdepunkter fra 2016

Det kan være svært at holde styr på så begivenhedsrigt et sportsår, som 2016 viste sig at blive. Spændingen skyldtes ikke blot de to største begivenheder, Olympiske Lege og EM i fodbold, men i ige så høj grad den uventede måde mange af de øvrige konk...

Read More

Alternativer til det offentliges behandling af kroniske smertelidelser

Du har ondt i hovedet igen; Der er travlt på arbejdet, børnene skal hentes efter skole og der skal bages kage til forældremødet i morgen, men lige nu føltes det som om din hjerne er ved at koge sammen, og hele dit hoved dunker. Du har mest lyst til a...

Read More

Stil, pool og party - Sådan laver du en billig polterabend

Polterabend er den ultimative herrefest. Her er der ingen hæmninger, og du har for sidste gang mulighed for at slå dig løs med vennerne, uden at kæresten – den kommende kone – skal have en detaljeret beskrivelse af, hvor du er, og hvad du laver. Denn...

Read More