2 år siden |  0 comments  |  Nye Indlæg

Polterabend er den ultimative herrefest. Her er der ingen hæmninger, og du har for sidste gang mulighed for at slå dig løs med vennerne, uden at kæresten – den kommende kone – skal have en detaljeret beskrivelse af, hvor du er, og hvad du laver. Denne mulighed må IKKE undervurderes, og når du skal arrangere din vens polterabend, skal du derfor være særdeles omhyggelig.

For den kommende brudgom har man ofte tendenser til at være tilbageholdende, når det drejer sig om polterabenden. Dette er ofte en facade, da man i virkeligheden er super forventningsfuld og håber det bliver den bedste herretur nogensinde. Denne forventning skal du som arrangør imødekomme, og dette gøres bedst, ved at du har styr på dagen til punkt og prikke.

En herretur med stil


For mænd er den ultimative følelse den du opnår, når du føler dig stilfuld af første klasse. Denne følelse opnås bedst, hvis du påbegynder din polterabend i et lækkert og maskulint jakkesæt. Her har du mulighed for at tage endelig afsked med den vilde ungdom, og på en stilfuld måde træde ind i det seriøse parforhold. Dette inkluderer ikke et billigt jakkesæt fra en discountkæde, men i stedet kræver det et af de mere eksklusive mærker, som sætter prioriteterne i perspektiv og udstråler det bedste ve at være mand. Et bredt udvalg af jakkesæt eller anden påklædning, som netop imødekommer disse krav, kan findes på axel.dk, hvor alene mandens personlige klasse er sat i fokus. Gennem et bredt udvalg kan du finde det perfekte jakkesæt til en af markedets billigste priser.

Start dagen ud med et maskulint spil


Den kreative arrangør fastsætter din polterabend i etaper. Her er det vigtigt at tage højde for det niveau, som opbygges i løbet af dagen. Med udgangspunkt i dette er det aktuelt at starte dagen stille og roligt. Dette gøres bedst ved at inddrage en af herrens mest foretrukne beskæftigelser – konkurrence i spil. Med fx et billardbord eller en dartskive startes dagen med stil, og i har mulighed for at opbygge både stemning og promille. To faktorer, som er altafgørende for enhver polterabend. Den klassiske tilgang er ikke særlig traditionel men vil med garanti virke perfekt til lejligheden, og den giver samtidig mulighed for at brudgommen får en souvenir med fra festlighederne. Inspiration til hvilke muligheder du har kan findes ved at besøge siden her.

Med udgangspunkt i den ovenstående beskrivelse har du det bedst mulige grundlag for en herre fed polterabend. Herefter kan dagen kun blive god, og du vil med garanti få en super tilfreds brudgom, som vil være dig dybt taknemmelig for en fed fest. Hvad der sker herefter er helt individuelt og har i sin forstand lille betydning, da promillen allerede vil være så høj, at enhver situation er festlig. Grundstenen er lagt, og med godt humør kan i få sagt farvel til det ugifte liv med stil. Ingen bør være denne oplevelse foruden, og sandsynligheden for, at jeres venskab vil blive endnu tættere, er garanteret.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

De største sportshøjdepunkter fra 2016

Det kan være svært at holde styr på så begivenhedsrigt et sportsår, som 2016 viste sig at blive. Spændingen skyldtes ikke blot de to største begivenheder, Olympiske Lege og EM i fodbold, men i ige så høj grad den uventede måde mange af de øvrige konk...

Read More

Nu er der en nem løsning til at løfte tunge ting

Vi kan alle genkende os selv i en situation, hvor store tunge genstande skal løftes. Det er fysisk krævende. Det kan kræve en del veltrænede muskler og viden om hvordan man bedst – uden at skade sig selv kan løfte tunge ting. En eller flere hjælpende...

Read More

Alternativer til det offentliges behandling af kroniske smertelidelser

Du har ondt i hovedet igen; Der er travlt på arbejdet, børnene skal hentes efter skole og der skal bages kage til forældremødet i morgen, men lige nu føltes det som om din hjerne er ved at koge sammen, og hele dit hoved dunker. Du har mest lyst til a...

Read More